Specialisaties van Bekke Schilderwerken

Samen schilderen
Kunt u zelf best goed schilderen, maar heeft u bijvoorbeeld hoogtevrees en een hoge dakkapel? Of wilt u zelf best wat doen, maar is uw hele woning schilderen teveel werk? Laat ons u helpen! Als enige bedrijf in de regio bieden wij u de mogelijkheid om samen met ons uw pand te schilderen. Wij schilderen de moeilijk te bereiken delen en leveren de verf. De rest doet u zelf. Heeft u hulp nodig? Dan komen wij langs om samen met u het pand te bekijken en te overleggen wat u wel zelf kunt en wilt doen. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsaanbieding. Neemt u contact met ons 053-434 04 04 of via info@bekkeschilderwerken.nl.

Als u pand strak in de verf zit, dan is het zeker een visitekaartje voor u. Mocht dat momenteel niet het geval zijn dan kan Bekke u helpen uw pand weer een frisse look te geven. Wilt u eerst een prijsindicatie? Dan kunt u via de homepage ook uw eigen offerte opbouwen.

Twijfelt u over wat u moet laten schilderen? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen adviseren.

Bekke heeft ervaring met:

  • Particuliere woningen;
  • Meerjarenplannen;
  • Nieuwbouw;
  • Groot planmatig onderhoud van woningen;
  • Appartementencomplexen;
  • Monumentale panden.

Isolatieglas

Isolatieglas helpt u met het besparen op uw stookkosten, is beter voor het milieu en dempt geluiden. Bekke heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolatieglas. Wij adviseren u graag over welke beglazing in uw situatie het best kan worden geplaatst.

Wat is isolatieglas?

Ook wel “dubbel glas” genoemd. Isolatieglas bestaat uit twee verschillende bladen enkelglas met daartussen een spouw (open ruimte). Standaard zit er een luchtvulling tussen de twee glasbladen, dit zorgt dat de warme lucht minder makkelijk naar buiten gaat. U hoeft uw huis dus minder te verwarmen, waarmee u uw portemonnee en het milieu helpt. Bovendien wordt er ook minder geluid doorgelaten.

Wat is Hoog Rendement (HR) glas?
Er zijn twee varianten HR glas, namelijk HR+ en HR++. De spouw wordt bij beide gevuld met

Argongas. De warmte geleidt nu een stuk lastiger, waardoor het warmteverlies word beperkt.
Een andere eigenschap van HR isolatieglas is dat er tussen de glasbladen een doorzichtig
metaalfolie is geplaatst. Door dit metaalfolie worden warmte- en zonnestralen enigszins
gereflecteerd. Zowel in de winter als in de zomer, draagt HR isolatieglas bij tot een betere
klimaatbeheersing van uw woning of gebouw. Het verschil tussen HR+ en HR++ zit ‘m in de
spouwdikte. Voor HR++ is een spouw van minstens 15 mm nodig, waardoor deze een hogere
isolatiewaarde heeft dan HR+.

Overig glas
Naast isolatieglas leveren en plaatsen wij veiligheidsglas, brandvertragend glas, gekleurd glas en inbraakvertragende beglazing.

Coaten bedrijfsvloeren
Betonnen vloeren die niet gecoat zijn nemen makkelijk vuil en
vocht op. Uw vloer ziet er daardoor onverzorgd uit en vergt veel onderhoud. Een oplossing is uw vloer te laten coaten. Door deze extra laag wordt de vloer onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en slijtvast.

Coating van bedrijfsvloeren passen bij toe in onder andere:
– Magazijnen;
– Productruimtes;
– Showrooms;
– Keukens;
– Horecagelegenheden.

Of uw vloer geschikt is voor coating en wat de exacte kosten hiervoor zijn kunnen wij u vertellen als u contact met ons opneemt; 053- 434 04 04 of via info@bekkeschilderwerken.nl.

Duurzame oplossingen
U bent zuinig op uw pand. Het moet onderhouden worden en mooi blijven. Met goed onderhoud behoudt u uw pand én creëert u waardevermeerdering. Voor goed onderhoud is goed schilderwerk een must. Het moet van optimale kwaliteit zijn, ongeacht de ondergrond.

Bij ons kunt u terecht voor incidenteel en periodiek onderhoud.

Wat valt er onder het onderhoud?
Het verschilt per situatie wat er onderhouden moet worden. Voorbeelden zijn hogedruk reiniging, waterafstotende impregnering of graffiti bestrijding. Soms is een betonreparatie en staalconservering noodzakelijk. Bijvoorbeeld het herstellen van betonrot, betoncoating of vloeregalisering.

Bij vloeren of gevels moet soms het beton verfraaid worden. Is er beglazing aanwezig, dan kan er dubbele en enkele beglazing nodig zijn.

Kleuradvies
Wij adviseren over kleurcombinaties, veiligheidskleuren en beeldpresentaties. Weet u welke kleurlak u wilt, dan leveren wij snel. Er is een breed assortiment kwaliteitsartikelen beschikbaar (meer dan 18.000 kleurvariaties).

Meerjarig onderhoudscontract
Wanneer u een meerjarig onderhoudscontract afsluit dan zorgen wij ervoor dat het schilderwerk er altijd goed uitziet. Het wordt door ons elk jaar gecontroleerd. Indien nodig zullen wij dan een herstel- en/of herschilderbeurt uitvoeren. Het aangaan van een meerjarig onderhoudscontract is aantrekkelijk voor binnen- en buitenschilderwerk. Naast werkzaamheden voor particulieren en klanten uit de zakelijke markt, kunnen wij als AF-erkend bedrijf ook in opdracht van Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) een onderhoudsplan uitvoeren.

Wilt u ook van dit voordeel profiteren?
Neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Na een eerste inspectie van de staat van het onderhoud van het schilderwerk en toevoeging van uw persoonlijke wensen maken wij voor u een passend en vrijblijvend onderhoudsplan.

Houtrot reparaties
Uw kozijnen hebben het nodige te verduren. 
Heeft u last van zacht hout, het afbladderen van verf of de aantasting van een constructie? Dan kunt u de kozijnen vervangen, maar u kunt ook denken aan houtrot reparaties. In het laatste geval repareert en conserveert u delen van de kozijnen.

Plaatselijke gebreken
Vaak vertoont slechts een klein deel van het hout gebreken. Onderdorpels en constructie-aansluitingen zijn bijvoorbeeld gevoelig voor houtrot. Complete vervanging is dan niet nodig. Wij kunnen deze plaatselijke aantastingen van houtrot verhelpen. De elastische combinatie van verlijming en afdichting is na het schilderwerk vrijwel onzichtbaar en weer langdurig bestand tegen alle invloeden van buitenaf.

Heeft u beschadigingen aangetroffen in uw hout of beton? Laat een expert van Bekke de situatie beoordelen en uw adviseren over de vervolgstappen.